skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Sunday, January 16, 2011

penat menjerit dengan khurafat!

hari ni buat kerja gyla lagi.pergi tengok movie.AGAIN.







kali ni tengok cerita melayu lak.khurafat.dengar cerita macam best.tengok review pun cakap seram.memang seram weh!penat kot terkejut tengok cita neh!sakit tekak sebab menjerit.boleh tahan.cerita melayu yang unpredictable.tapi for those yang dah tengok cerita ni,ingat tak part si johan dalam hutan?boleh lak g angkut jenazah perempuan tuh dalam hutan?gyla!


TAPI.sebelum dapat duduk kat kerusi pawagam dengan aman untuk menonton cerita neh,banyak halangan dan dugaan yang ditempuh.hukhuk.

alkisah nya begini....
afrond ajak g tengok khurafat.1st decide nak tengok time 10.30pm kat jj.tapi macam tak sempat dah.so kitorang ingat nak lepak dulu then tengok yang pkul 12.30.pusing2 punya pusing,TERmasuk penang bridge.(heh.TER la sangat!haha)so bila dah sampai ke pulau,mana lagi kami tuju.yeah.ITS QUENSBAY.AGAIN.mula2 saja nak lepak2 kat area luar qb.tapi alang2 kat sana,baek tengok midnight dekat sana je.bila dah naik,g check nak beli tiket,FULL.yes.PENUH.pergh.bengang lak.tengok jam dah pukul 11.30.satu ja pilihan yang tinggal.PATAH BALIK G TENGOK KAT JJ.(time ni tak teringat pun nak g tengok kat gurney -.- ) cepat2 masuk keta.masa nak balik,boleh pulak salah jalan!the clock is ticking.tunggu lif kat qb pun punya la lambat!then drift2 cket,dengan hasil usaha penat lelah afrond,sempat sampai jj pukul 12!.dah parking kat jj,boleh lak salah pintu!pintu yang tempat afrond parking tu tutup!naik keta balik,pusing jj sampai jumpa pitu yang bukak.naik atas nak beli ticket.bajet muvie pukul 12.30.sekali pukul 12.15.tengok jam pukul berapa?12.15!!!arghh.beli jugak la sebab nak tengok jugak.masuk2 duduk je terus muvie start!iklan tayah tengok.and we didnt missed even a scene. :')


puas hati dapat tengok walaupun banyak cabaran dan onak duri.



nota gatal:rasanya tadi dalam muvie tuh majoriti budak uitm je.tapi banyak mamat2 hensem woh! *winkwink*

4 comments:

  1. taw tkpa!byk trkejut kan cita tuh?bdk laki pun ada yg jerit.hahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...