skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Thursday, March 3, 2011

lai lai lai

 sekarang ini style apa paling in?leging?nope.belt?nope.skinny jeans?nope.boyfriend shirt?nope.jadi apakah?yeahh!zaman sekarang adalah zaman kebangkitan busana muslimah.bermula dengan kebangkitan yuna dengan shawl beliau,semua pakat berkenan nak pakai macam tu.berlumba semua pakai shwal.punya bermacam jenis style lilit ada.lepas tu masuk pulak shawl ala2 midle east.semua cantik2.sekarang ni semua pakat2 berlumba lumba nak pakai shawl kan?semua nak cantik macam hana tajima,maria elena,shea,nurul cakap cakap,fatin liyana.pheww ramai kott cantik pakai shawll!!


TAPI!


kat mana nak beli shawl cantik tapi harga berpatutan??
tak payah pening2.mai je beli kat aku. :)



rm12  kod S01 *available*



rm12 kod S02 *available*



rm12 kod S03 *available*



rm12 kod S04 *sold out*



rm12 kod S05 *available*



rm12 kod S06 *available*



rm12 kod S07 *available*



rm12 kod S08 *available*



rm12 kod S09 *available*



rm12 kod S10 *available*
 selain daripada shawl.handbag pun ada!


rm45 kod B01 *available*



rm45 kod B02 *available*
shawl yang aku jual ni material dia ala2 baby punya napkin gittew.shawl ni panjang so boleh lilit banyak kali dan material dia jugak tak tebal so tak panas.
ohh ya setiap design aku cuma ada sehelai.so kena cepat okay? ;p

jadi kalau ada sebarang pertanyaan or berminat nak beli,boleh email aku dengan kod barang sekali okay?
aku_iwana@yahoo.com
trimas! ;p

2 comments:

  1. mintak alia belanja kak anis boleh tak?hihi

    beli satu shawl...haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...