skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Thursday, March 17, 2011

table manner yang tak jadi.

malam ni sepatut aku ada test.table manner punya test.to be clear table manner ialah makan cara penuh kesopanan dan kesusilaan dengan dikelilingi sudu garpu yang memenuhi meja dengan pelbagai fungsi yang perlu aku hafal fungsi2 tersebut.satu kelas aku which consist of 20 org semua dah pakat2 excited dengan test ni.tapi bangun pagi tadi dikejutkan dengan mesej penusnah kegembiran dan melahirkan caci maki carut marut.

'test table manner malam ni cancel.'


a short text mesej yang buat semua orang bengang.paling orang bengang sebab hari ni dan esok tak ada kelas.ramai yang dah plan nak balik.tapi sebab ada test tu ramai nak balik esok.tapi bila benda tu dah cancel,sia2 je satu hari.dan bila disiasat,reason test malam ni cancel

'tak ada reservation dibuat untuk test malam ni'

kalau tak ada reservation,tak ada makanan dan table.kalau tak ada makanan dan table maka tak adaah test.dan persoalan yang ada dalam kepala otak bengang aku dan classmates,

ORANG YANG BERTANGGUNGJAWAB UNTUK RESERVATION,APA DAH JADI?










4 comments:

  1. semua pakat nak balik rumah ka?

    ReplyDelete
  2. classmates nora ramai gak yg plan nk balik.tp nora dgn alia setia di penang.hoho

    ReplyDelete
  3. gler bengan kot aku ngn MAMAT TU!!

    ReplyDelete
  4. bukan kau sorang ye!smua bengang kan?huh!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...