skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Sunday, October 23, 2011

thank god its sunday!!

Assalamualaikum and hello peeps!well since i've started my practical training,sunday is the day yg aku memang tunggu2.pena wooh kerja 7 hari satu minggu. *mengada* well bila sampai hari yang di nanti,aku ajak alia and jannah breakfast sama2 dengan hati yang riang gembira.and since diorang teringin nak makan nasi ganja,so aku bawak diorang makan.sedaaapppp! 



mine

alia's

jannah's
 lepas makan dengan kenyang dan hati pun riang,bawak diorang jalan2.bawak pergi timah tasoh.ala tempat shoot klip video kisah hati tuuu *ain sila dengki.haha* .well if you are my blog reader yang kipas susah mati *kalau ada* memang tempat ni familiar pun.ace usha header blog aiii..hihi.aku suka tempat ni.cantekkk.lagi2 kalau datang waktu petang.sepoi-sepoi bahasa giteww anginnya.tapi tadi bahasa angin tak berapa nak sepoi sangat sebab pergi time matahari sipi2 je lagi nak naik betul2 atas kepala.






p/s:gambar tak banyak sangat.malu la nak letak banyak2.hihi

1 comment:

  1. Wah! Pegi situ dengan bff baru la kan! Fine2! :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...