skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Thursday, January 19, 2012

online shopping with Pypy.Lamb Studio

zaman sekarang orang dah tak pergi kedai.semua beli online je.bukak internet,klik mana nak,buat payment then tunggu barang sampai.tapi aku tak minat pun.seumur hidup tak pernah nak online shopping.TAPI..dua hari lepas masa tengah online kat office,aku terjumpa new collection from PYPY.LAMB STUDIO by Liza Razak kat sini.

mula2 tengok terus in love dengan new collection ni!long necklace semua cantik2!semua aku berkenan!aku yang tak pernah2 pakai long necklace terus rasa nak beli!eh eh aku ada satu dan baru satu kali pakai.bila tengok yang ni rasa nak tambah collection.harga sangat berpatutan!terus book.then hari yang sama buat payment dan hari ni............




 i got my parcel :p

ngeh ngeh.eksaited bukan main aku..tak sabar tau..


tengok ni tengok ni!packaging comel je..suka sangat!rasa sayang je nak bukak!




maka...berikut adalah yang telah menjadi milik diriku..ngeh ngeh.


suka yang ni!unik!

yang ni my favourite!sebab animal print.pertama kali nampak terus book.tak fikir dua kali dah!


dan yang ni..masa tengok dalam blog nampak kecik.bila dapat,size dia seperti yang diimpikan.terus lompat2 suka!

dan yang paling best dapat gift from my friend :)




Dear Liza,saya suka sangat!thanks for the gift!nanti ada new collection masa collection duit saya tengah ada saya shopping lagi! :p

dan untuk anda2 kat sana yang suka barang2 vintage dan suka shopping macam aku, sila-sila  melawat Pypy.Lamb Studio.anda pasti berpuas hati!aku suka baju.tapi tak ada size.tsk.tak pelah.dapat beli necklace ni pun dah suka suki.

selamat bershopping juga! :p

2 comments:

  1. Cntk dn unik...pandai pilih... Bestnya dpt gift dr kawan!

    ReplyDelete
  2. apa kata mintak banyak sikit...ehehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...