skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Saturday, November 13, 2010

takut.

esok paper last.dan aku sangat tertekan.takut.what if im not gonna do the best?what if kalau aku tak boleh jawab?what if kalau aku fail?yes.aku study.tapi...i hope exam is not gonna be tomorrow.i need more time.sampai aku rasa puas dah khatam semua benda then i'll be ready to sit the exam.tapi.aku wish doa macam mana pun paper esok.

aku takut aku fail.aku takut kalau pointer aku jatuh lagi.cukup la last sem pointer aku jatuh macam kena baling dari tingkat 88 klcc.(klcc 88 tingkat ke?)whatever.yang aku tau pointer aku jatuh merudum.cukup la aku kena hina sebab tak mampu nak genggam title dekan eventhough just ambik cos ni.ni pendapat orang.tapi orang tau tak aku belajar susa?tak.orang tau tak aku sangkut mandrin sebab tu pointer aku sangkut?tak.orang tau tak kenapa aku drop last sem?tak.orang tau tak apa yang aku minat?tak.demn.so shut your mouth dear people.

orang dah cukup buat aku tertekan.tau anak ko dean list.tau aku tak.so?kejadah?diam bole?


akutakutakutakutakutakutakutakutakutakuakutakut.



p/s:dengar orang sekeliling aku sibuk menghafal buat aku lagi tertekan.demn.

3 comments:

  1. erk?. Haha! Tak kira. nak like jugak.
    aku tak tau la kan sem ni dekan ke tak. aiyooo!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...