skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Sunday, January 23, 2011

social networking

teringat zaman dolu-dolu.nak berkawan mesti kawan2 satu kelas,satu sekolah,satu tempat ngaji,satu tempat tusyen.ruang lingkungan berkawan cuma di tahap itu.lepas tu zaman dah up.dah ada internet.tercipta email.tapi email aku tak layan sangat.zaman tu aku layan chatting.masuk channel kampung lagi yaww!arghh..fikir2 balik,apakah yang aku dah buat? =.=
okay.it doesnt matter.then zaman lagi up.maka tercipta lah friendster.aku buat friendster tak ingat dah masa form berapa.tapi masa tu sapa ada friendster boleh pergi sekolah show off


'hey aku ada friendster' =.=


zaman tu rumah aku ada internet.tapi zaman tu lame gyla samapai taktau nak buat apa dengan internet.arghhh.kenapa aku macam tu dulu?cuba kalau sekarang.heh.ohh tadi aku try bukak friendster aku balik.(nasib baik ingat lagi password!)


terkejut mak tengok friendster dah kaler hijau skarang!impressed.agaknya nak bersaing dengan fb la kot.huhu..



ohh yang ni feymes gyla dikalangan budak sekolah.myspace!ce gitau kat aku zaman ms tgh up gyla siapa yang tak ada ms?semua ada kan?tapi tensyen wooh ada ms!layout nak kena up!kena selalu tukar2 layout.lepas tu kena fikir nak letak lagu apa.lepas tu zaman tu semua stok2 nak letak bunkface yuna je.mencik taw!


o.0

tadi bukak ms.yang ni sumpah aku tengok dah pening sekarang.ntah papa je.dah tak best!ohhh ya.dulu mostly musician suka la pakai ms.sbb boleh letak lagu2 diorang.kena lak zaman tuh band indie tgh hot,lagii laa...





yang paling in sekarang kan?ada ke orang tade fb skang?tade.dari budak kecik sampai orang tua semua ada.dulu masa mula2 fb ni tercipta,selalu orang yang dewasa yang pakai.budak2 tak heran sangat sebab depa ada ms depa.tapi sekarang mcm tak selamat dah fb.bak kata a friend of mine,yanie

'aku nak mencarut kat fb pun dah tak best.anak sedara,mak,ayah,makcik,pakcik aku semua ada fb.siap boleh komen dengan aku pakai bahasa nogori lagi'


see?besar ouh pengaruh fb.ce tengok masa mark apantah nama dia cakap nak shut down fb.satu dunia gelabah weh!gelabah sampai dr rozmey pun nak buat drbook!haha



so sekarang aku nak cuba benda baru.actually takdak la baru sangat.lama dah benda ni.aku ja lame baru nak aktif.

its twitter!best gak bnda2 tweet ni.tapi rasa macam lagi cool kalau boleh tweet pakai bb kan?hukhuk

3 comments:

  1. tpi.. tweet cam boring sikit lar

    ReplyDelete
  2. boring kalau tade kwn kot..apa kata ko foloow aku.nnti aku boleh follow ko.
    noraiwana

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...