skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Thursday, February 24, 2011

aku,dia & vintage photo contest

 ohh saya di tag oleh cik fatin lagi sekali!sayang sungguh hg kat aku kan?love u too! ;p hari tu pun aku kena tag jugak satu contest tapi saat aku baca masa tarikh tutup.terbaek lah kan?maka kali ni sebelum tarikh tutup,aku nak sepantas kura2 join ini contest!

ini contest dari kom and the typewriter.contest pasal gambar vintage.hadiah lumayan wooh!nak tau pasal term and condition boleh kelik sini ye kawan2! ;p





untuk contest ni,maksima 5 pic.punyalah aku eksaited,lima terus aku letak!



gambar masa sem 1 kat pantai bersih :)























 bagi aku gambar ni special sangat.the only family potrait yang aku ada.bagi aku gambar ni dah cukup vintage.tak nak update.tengok tarikh.1993. :)



gambar ni pun aku tak edit sebab aku tengok mcm vintage jugak.ke aku sorang je yang nampak?tak pelah.tuan pengadil tengok la nanti eh?hihi.



aku memang dikenali sebagai orang tak berseni bila ambik gambar.dah tu tak photogenik pulak tuh.nak ambik gambar pun pau camera orang je.sadis sungguh.tapi tak kira.aku join jugak! ;p


okay sekarang saya mahu tag eton,kak anis dan mira ;p



4 comments:

  1. tenkiu 4 joining my contest!! ;)
    gudlak ye ^o^

    ReplyDelete
  2. sebaknya aku tgk ur family potrait tuu :(

    well, gdluck for the contest dear....

    ReplyDelete
  3. laah..jgn la sedihh.nnti aku pun sedih..huhu.
    btw gud luck utk hg gak!sapa dpt camera nnti balik prlis kita p photoshoot kt timah tasoh!haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...