skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Monday, February 28, 2011

untitled.

kalau aku tak kuat,dah lama aku jatuh.
kalau aku lemah,mungkin aku dah tak dapat bangun.
orang yang aku sayang tengah fight for his life.
Ya Allah tolong jangan ambil orang yang aku sayang.
if i lost him,aku akan hilang sorang lagi tempat aku bermanja.
aku akan hilang tempat aku bermanja.
i'll lost my 'abah' again.
cukup lah sekali.aku dah tak mampu nak lalui lagi.
Ya Allah sembuhkan wan.berilah beliau kesihatan yang baik.
berilah beliau kesempatan untuk melihat aku berjaya.
aku sayang wan.aku tak akan mampu untuk hadapi if i lost him.
:'(

5 comments:

  1. doa bnyak2 keyh? hg still ada aku taw. if anyting text aku k???

    ReplyDelete
  2. eton&aten:thnks byk2!thnks for the support guys :')

    ReplyDelete
  3. jgn la sedih nora...kami semua kan ada..
    alia, kak anis...
    doa byk2 k?

    ReplyDelete
  4. thnks kak anis :')
    InsyaAllah nora kuat.tak sedih dah :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...