skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Friday, April 22, 2011

selamat hari tua ;p

hari ni 22 april.maka genap umur abg long saya err.29 ke 30?ntah saya tak ingat.29 kot.hehe.sory sy tak ingat.abg long saya ialah kazen saya.tapi bagi saya dia abg saya.abg yang saaaangat baik.dari kecik saya baik dengan abg long saya.abg long tak pernah buat saya marah.dan abg long tak pernah fail untuk buat saya ketawa.saya selalu tunggu abg long dan adik2 nya iaitu kak ngah dan wafi balik kampung sebab saya boleh jumpa mereka.saya sunyi di rumah.,kalau mereka ada saya gembira.


ini abg long saya ;pabg long selalu bawak saya makan tempat sedap.tengok tu hari raya pertama dia bawak saya makan cucuk2 kat kuala perlis then raya kedua bawak saya makan pizza.hmm.semua tempat dia bawak saya makan tak kira mahal murah.manhattan fish market,tandoori kat subaidah,mee udang,banyak lagi la!.ohh ya mcd tak pernah tertinggal dalam senarai.breakfast,lunch,dinner.supper pun pernah!teringat last sem pukul 2 pagi dia text saya dah makan ke belum kalau dah makan pun tak kisah lah cepat siap dia otw nak ambik saya pergi mcd.ohh rindu saat itu!

dulu abg long keja dekat perak.dekat sangat dengan penang.maka saya tak payah naik bus,call abg long kalau dia balik time weekend maka dia pick up then boleh sampai rumah dengan selamat!tak perlu berhimpit  himpit dalam bus dengan mamat bangla atau indon yang selalu buat saya rasa tak selamat.kalau dari rumah pun kebetulan abg long nak balik perak maka dengan senang lenang abg long hantar sampai depan rumah.tapi sekarang tidak lagi sebab abg long di kl.jauh di sana.sobs.nasib baik saya ada kak ngah yang rajin ganti tempat abg long then hantar saya dan tak lupa jugak bawak saya makan mcd.lap u too kak ngah!

okay enough of that.back to normal.terasa lama sungguh aku tak jumpa dengn abg long.hey i miss u bro!rindu sungguh nak gelak ketawa dengan abg long.1 mei nanti tunggu abg long balik! ;p

lastly,happy birthday to my dearest abg long.semoga panjang umur murah rezeki and cepat2 kawen okeh?lama sungguh tak rasa kenduri di rumah! ;p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...