skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Monday, June 20, 2011

at last!hikhik

apa yang at last?itu akan aku beritahu sebentar lagi.first off all,sabtu hari tu aku keluar dengan alia,ain.mira dan pojan aka bff.plan nak pergi tesco je pun sebab nak cari air kotak untuk event gathering budak2 tourism which is pada ahad malam.yeah talk about last minute kan.huhu.

btw terkejut aku tengok harga air kotak.kalau beli borong mcm ni satu kotak air just lebih kurang 60 sen macam tu je?demmit pekedai!korang jual sekotak rm1.20 tau?cheit.barang naik harga sebab minyak naik kononnnnnnn.haktuih.ambik untung je lebih!

damn u pojan sebab snap gambar ni!now im the bad guy lepas tu ain dengan alia nampak muka tertindas macam kena kerah dgn aku.propa je tuh!!

we bought about 11 kotak air tuh.mendap sekejap kancilghini ain.tu belum tambah berat anak gajah aku lagi.hoho

lepas tu budak2 3 orang tu nak pergi carik baju untuk event.konon tak ada baju lagi.memang tak ada baju la sangat kan padahal vogue nak mampos!haha.dah dasar orang menumpang takkn aku nak cakap eh ain taknak la ikut hantar aku balik rumah je lah.eh mana boleh!kita kena ikut tuan kereta.hihi.ikut punya ikut sampai ke quensbay jugak.hihi.

lepas penat tawaf qb dengan hati yang menyampah sebab ada sale 70% pun still duit macam tak berapa nak ada untuk shopping,tiba2 mereka menuu ke satu destinasi.maka hati terdetik

'eh mana nak pergi ni?'

rupa2 nya.hihihihi




eksaited aku tau.yelah selama ni asyik orang tu je pergi kannn.at last dapat jugak merasa :') rambang mata mak nengok macam2 benda boleh tabur atas tu.seronok je aku main letak atas tu!lepas tu.lepas tu kan masa nak bayar tiba2 ada orang tu tarik cup aku dengan alia lepas tu dia yang bayar.terima kasih awak! *lapairmata*



cozy tak cozy suasana kat sini tersandar la jugak.lepas tu suka hati je kami buat port kedai kopi ngumpat orang.kelas gittew ngumpat orang sambil makan tutti fruti.apa?air kopi dengan kerepek pisang?tak main okey? *riak* hahaha





eh2 ni aku punya!

punya nafsu serakah aku ni tabur cekelat tu bukan main banyak.tapi licin jugakkkk.hihi


lastly,entry ini kredit pada budak ni,budak ni,dan mak budak ni.hihi ;p

5 comments:

  1. Haha! Bwekk! That's the ugly truth XP

    ReplyDelete
  2. nuruk jannah:mmg sedap!sesedap hrganya jugak.huhu
    pojan:fineeeee la!hukhuk
    ain:karok la!haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...