skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Sunday, November 20, 2011

its time to reunite!

hari tu ada orang tu text aku.tanya aku from penang to perlis berapa jam.then aku jawab la..then aku tanya balik kat orang tu kenapa tanya?jawab orang tu ada passenger tanya. (psst.orang tu staff LCCT) .haktuih sungguh..passenger la sangat kan?

nak datang sini cakap je la wehh.nak cover2 pulak kan?nak suprise aku lettew!hihi.btw sejak-sejak aku dapat tau 3 orang tu nak datang perlis terus aku excited!makan tak basah mandi tak kenyang semua ada.maunya tak excited.rindu korang tau?dulu 24/7 aku mengadap muka2 ni.tapi sekarang dah sebulan lebih tak jumpa.rindu wooohhh!

dalam tak berapa nak tau jalan sangat dan hanya berpandukan papan tanda,at last BFF sampai perlis! :') sampai petang sabtu and we just have lebih kurang satu hari je untuk spend time together just like before!memang aku kasi manfaat habis habisan.sambil jalan,sambil makan,sambil ambik gambar mulut dok pot pet pot pet bercerita,banyak gila benda nak story tau?banyak gila benda nak mengadu.banyak gila benda nak di bahan dan di gelakkan.rasa macam tak cukup sangat.rasa macam kalau boleh sambil mengigau pun nak bercerita.boleh?ehehe.

sampai2 je lepak secrete recipe celebrate birthday alia.konon2 la nak celebrate.tapi tak lengkap sebab tak sempat nak 'tepungkan' alia.its okayyy.tahun ni terlepas.tahun depan siap!then malam tu mau makan special2 sikit aku bawak diorang ke kuala perlis.orang ramai sangat!but service not bad sebab tak tunggu lama sangat tapi makan sedap and harga berpatutan!


sekarang dah sibuk dengan fon jee..

alia konon2 nak bagi adil semua dapat volume air yang sama.sebab tu jadi macam tu =.=

yummehhh!



sorry alia.gambar ini terlalu bagus untuk disimpan.muahaha~

esoknya banyak benda nak dibuat so ajk pengangkutan cakap 8.30 am sharp kena start gerak.8.30 sharp la sangat kannnn.jam melayu memang terbabas jugak macam mana pun.apa2 hal breakfast dulu.angkut diorang makan nasi ganja.

favourite spot

kitorang makan sambil berjemur.kata panas pagi bagus kan?haaa hadap la panas tu sambil makan.


then kami plan nak ke padang besar shopping.but before that singgah timah tasoh dulu.ok fine aku memang tak muak datang sini.dah semua orang nak bajet jadi alyah.aku tukang bawak jeee.then bergambar habis habisan!

tengah spread ambik pot masing2





btw aku rindu doe nak bawak 'cik kelly' (kelisa ain) sekali ain bawak bapak cik kelly.cik alza yang boleh sumbat 6 orang sekali gus.


ohh kami memang romantika.ahahah~





bila dah rasa macam dah tak tau gaya apa lagi dah nak bergambar maka kami teruskan perjalanan ke padang besar.selalu aku datang tak bernafsu sangat.tapi hari ni semua nampak cantik!maybe aura shopping diorang kot?tapi serius best kalau boleh beli pakai daun.semua aku nak angkut!




errr ni 'hasil' untuk ain sahaja.tak termasuk kami ok.


dan hasil berhempas pulas tawar menawar di padang besar..





















































ni 'JE'.

total handbeg yang di beli.beg sahaja.yang lain tak campur lagi.


untung tak untung bawak alza.ni pun ngam2 je bonet.
serius rasa tak cukup.pejam celik tiba2 diorang dah balik..tak puas lagi...nanti kalau murah rezeki  $$ dan murah rezeki cuti,kami pulak ke sana ok?  

:)

2 comments:

  1. woiiii, shoping apa byk sgt tu??? beg tu bak satu pleaseeee ;) hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...