skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Friday, April 6, 2012

motosikal

since my car still kat bengkel,so lately aku banyak duduk rumah je.kalau dulu most of urusan rumah aku yang kena setelkan but then sekarang boleh relax sat hew hew.but then ada masa kena jugak aku keluar rumah contoh macam nak setelkan bil intenet.mana boleh bil intenet tak bayar kalau tak nanti intenet kena potong aku jadi katak bawah tempurung mati kutu kat rumah.no no.tak boleh tak boleh.kena keluar jugak.tapi nak keluar dengan apa?jalan kaki?kalau malaysia iklim salji maybe boleh.tapi sebab malaysia ni memang terik mentari even 8.00 pagi, lagi sekali no no tak boleh jalan kaki.nasib baik sepupu aku ada kat rumah.daku kerah dia bawak aku keluar merempit naik moto.

aku ni kalau bab moto memang lemah.jangan kata nak bawak,aku duduk belakang bonceng pun dah seriau semacam.jadi lesen moto aku memang takat L ja since 3 tahun lepas.belum sampai seru keberanian nak jadikan P.aku boleh rasa kalau aku yang bawak moto baru keluar pagar rumah aku ke mana,moto ke mana.dah la menurut kajian kemalangan membabitkan motosikal lebih tinggi.even risiko pun lebih tinggi untuk penunggang moto.memangla orang kata kalau dah ajal tu dengan duduk elok2 dalam rumah pun boleh datang ajal tu kan?tapi bagi aku kalau boleh elak better aku elak.serius aku tak berani bawak moto!at least bawak kereta tayar empat lagi stabil daripada moto tayar dua tu kan?hihi.

jadi di entry ini aku memang nak tabik spring toink toink for those ladies out there yang ada keberanian nak mencilok moto atas jalan.cayalahhhh~

1 comment:

  1. Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
    Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
    http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...