skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Wednesday, March 23, 2011

langkawi mari~

jumaat ni saya bakal ke langkawi.ohh yeah bebeh.langkawi AGAIN!hoho.untuk family aku langkawi tu destinasi wajib ye SETIAP TAHUN.ye setiap tahun saya ke sana.cuma tak ada la jalan2 sangat pun.yang ni maybe a liltle bit different sebab dengan kawan2 ramai2.yelah ramai2 nanti boleh nyanyi2,gelak2 sama2 dalam bus.nak pening mabuk laut pun ramai2 ye nanti! ;p

tapi sebelum ke sana suka2 banyak lagi kerja menanti.dengan kewangan yang tak berapa nak kukuh.tengok la silap2 cekelat pun aku beli satu je.hoho.

esok kena start packing tapi apa nak bawak pun taktau. =.=

1 comment:

  1. oh yeah langkawi!
    aku pon taktau nak pack apa
    =.='

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...