skeleton in my closet

skeleton in my closet
people refuse to hear.so i let them read.

Monday, August 15, 2011

tugasan semester 5

ni semester akhir aku kat penang.next sem aku bakal practical kat destinasi yang belum pasti kat mana.aku harap perlis tercinta.maka sem ni sem terakhir nak berhurray hooray dengan kawan2 tersayang especially ahli BFF.

jadi untuk mengisi saki baki masa2 akhir yang tinggal,kami bercadang untuk mengisi setiap detik dan saat dengan aktiviti istimewa dan jugak menhidangkan santapan lazat buat perut masing2 yang bulat.*except for perut miera.perut miera separa bulat.eh tak.perut miera tak bulat lansung!*

tadi lepas isi 4 perut bulat dan 1 perut kempis dengan tutti frutti feveret,kami duduk bersidang bermusyawarah mana arah tuju.yang pasti bukan pendapat dan idea dari fauzan.thanks to someone yang bagi tunjuk arah.maka here goes our wish list and our final tugasan for semster 5:

wish-list-activities:
-go to sedim for the last time and this time plan nak masak nasi putih dengan sardin plus telur dadar
-go to padang besar and not to forget timah tasoh yang ain teringin sangat nak pergi sebab tengok klip  vedeo alyah.
-nasi ketam juru (target dalam masa terdekat sebab dekat je jarak)
-nasi ketapang
-char koey teow jalan tenggiri (target kedua dalam masa terdekat sebab dengar cerita sedap)
-mee udang pulau sayak
-pasembor gurney drive (ini dengar ceritanya pasembor yang dibuat sambil berjoget.intresting kan? *winkwink* )
-laksa (aiseh yang ni lupa pulak kat mana.nanti kena rujuk balik ajk pengangkutan)
-chaorasta (ini tempat feymes beli jeruk.target pergi before raya)
-ed burger (katanya lagi sedap dari burger boy yang aku pernah makan di entry ini.betul atau tak?nanti kita terjah!)
-oblong 7e pauh indah (ini sangat dekat.katanya lagi sedap dari oblong depan rumah sewa aku ni)
-ikan stim limau bm tomyam (bm tomyam selalu dah pergi cuma ada yang suggest menu ni.sedap katanya.tak pa nanti kita try!)

and not to forget,our mega vacation.hihi.vacation kat mana?tungguuuu.nanti aku beritahu.yang ni harap sangat dapat pergi before semester ni habis.ini perancangan terbesar.kami hanya mampu merancang.harap Allah menentukan trip kami jadi.aminn :)

ohh ya anda memang tak salah baca.80% daripada list kami memang nak terjah tempat makan.nak buat macam mana tummy comel kami suka makan.hihi.nanti kalau aku berjaya sampai dekat semua tempat tu aku akan update kat blog.and lastly,presenting.....

geng BFF
dari kiri,AJK GPS area penang(yg tak berapa nak membantu),AJK buli fauzan no.1,AJK buli fauzan no.2.AJK buli no.3 plus AJK GPS area kulim+bm,AJK pengangkutan plus AJK buli fauzan no.4.

sekian ;p

4 comments:

  1. separa bulat ko kate perut aku ek???
    =_='

    ReplyDelete
  2. tu mksudnya perut ko kempis!hihi

    ReplyDelete
  3. x saba nak terjah sume weyhhh!!! hahaha

    ReplyDelete
  4. yeahh!kita mula mlm ni!hehe.ko jgn tatau jln lak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...